Despre noi

Cine suntem noi?

S.C. Chimsport a fost creata in 1999 pentru a realiza articole sportive, angajamentul fiind reciproc intre Chimsport si un lider mondial al articolelor sportive, colaborarea fiind inceputa din 1998 cu S.C.Chimica S.A., principalul actionar persoana juridica al S.C.Chimsport. Expertiza valoroasa in procesarea de mase plastice a permis realizarea la cele mai inalte standarde a unei game de produse ce cuprindeau: clapari; patine cu rotile; schiuri.

Liderul care a ales Chimsport ca si partener de productie; este o firma cu o mare notorietate in domeniul echipamentelor sportive de iarna: de schi alpin, schi fond si snowboard precum si echipamente destinate sezonului cald : incaltaminte si echipament montan.

Prezenţa globala este concretizată prin cucerirea unor importante pieţe de desfacere din Statele Unite ale Americii, Europa, Japonia, etc., realizată prin calitatea ireproşabilă a produselor facute de Chimsport ; precum şi prin reactualizarea şi modernizarea produselor executate.

Chimsport s-a dovedit de la inceput un partener important pentru a realiza produse ce poarta nume mari, astfel incat in 2000 un alt lider in domeniu articolelor sportive, demareaza colaborarea cu Chimsport pentru a procesa metal in vederea producerii de roti si butuci de biciclete.

Calitatea şi performanţa roţilor de bicicleta produse de Chimsport este deasemenea cunoscută pe plan internaţional precum şi competiţional (bicicletele echipate cu roţi produse de Chimsport având rezultate foarte bune în competiţiile de profil).

În 13 noiembrie 2017 S.C. Chimsport S.A. a câștigat premiul I la categoria "Industria Prelucrătoare", la Gala Capital - Premiile Industriei Românești.

Citește mai mult ...